ДЕВИН СПА Хотел

  • Дестинация: Девин
  • Цена: 0.00 - 0.00
  • Звезди: * * * *
Почувствайте магията на Родопите и силата на минералната вода в SPA Хотел Девин! Напълно реновиран 2018г. с нова и модерна визия.

Задайте въпрос

Разположение: в ценътра на града, в непосредствена близост до пешеходна зона, красив градски парк и термален комплекс Персенк.

 

На територията на хотела: СПА център, ресторант в традиционен родопски стил, лоби бар, виенска сладкарница, електронно казино. РесторантВ уникалния ресторант барбекю „Българско село“ може да се докоснете до неповторимия национален фолклор, богат на митове, легенди и уникални песни, да опитате традиционните родопски ястия чеверме, пататник , клин, качамак, катми , ки да се насладите на чаша ароматно вино. „ Българско село „ е единственият ресторант в традиционен битов стил в града. С капацитет от 210 места, Барбекю ресторант „Българско село„ е подходящ за сватбени, семейни тържества и рождени дни.

Стаи: 46 просторни двойни стаи и 8 апартамента тип студио.

В стаите и апартаментите: климатик, сателитна телевизия, мини бар, луксозен санитарен възел с душ кабина и сешоар. Стаите разполагат с разтегателен диван като допълнително легло.

WellnessellnessSPA

Центърът на SPA Хотел Девин**** съчетава уникалните терапевтични свойства на минералната вода и последните достижения на медицината , като предлага отлична атмосфера за активна почивка Разполага с:

Лекарски кабинет;

Балнео водолечебен сектор;

Закрит басейн;

Джакузи,

Малък външен басейн , Душ „Виши“;

Перлена вана + тангентор;

Козметичен кабинет;

Сектор за луголечение;

Физиотерапевтичен сектор;

Инхалации;

Магнитотерапия;

Ултразвук;

Електротерапия;

Фитнес;

Вибросауна;

Финландска и лека сауна;

Балнео питеен сектор

За водата: воМинералната вода в Беденските горещи бани е с висок минерален състав , със съдържание на сулфат , натрий и силиций, флуорид и въглероден диоксид. Водата отговаря на всички санитарни изисквания за ползване за лечебно профилактични цели. Водата в Беденските минерални бани е полезна за лекуване и облекчване на симптомите при ставни заболявания , ортопедични заболявания , заболявания на периферната нервна система , стомашно чревни заболявания , жлъчно чернодоробни заболявания , метаболитни заболявания , гинекологични заболявания и дерматологични заболявания

 

Бизнес център: Хотел Девин разполага с напълно оборудвана с флипчарт, мултимедия, озвучаване конферентна зала с капацитет до 80 места.

За да бъде пълноценно Вашето мероприятие, екипът на хотела може да организира различни кафе паузи, работни обяди и вечери, както и да съдейства в организиране и провеждане на тийм билдинг активности.