За нас

ПЪТЕШЕСТВАЙТЕ НА ВОЛЯ С НАС!

ИДЪН ТРАВЕЛ е лицензиран туроператор

Лиценз № 5654

Фирмата предлага голямо разнообразие от индивидуални и групови туристически услуги: екскурзии и почивки по света и у нас; алтернативен туризъм; специални програми за семейства с деца; организиране на фирмени мероприятия и семинари, самолетни билети, хотелски резервации в цял свят, медицински застраховки.

Нашата формула за успех е: креативностпрофесионализъм и пълен синхрон между Вашите желания и нашите разбирания.

Заедно да можем да подберем най-подходящия туристически продукт и да гарантираме неговото качеството.

Ние държим на:

  • доброто настроение;
  • доброто обслужване;
  • добре свършената работа.

Нашата цел е да се погрижим за цялата „техническа част” от Вашата почивка, а за Вас да остане само забавлението.

В дългосрочен план, силно се надяваме, да спомогнем за повишаване качеството на предлаганите туристически услуги у нас, както и да преоткрием България като предпочитана туристическа дестинация. 
 

Като уважавана туристическа агенция, ИДЪН ТРАВЕЛ поддържа добри отношения и контакти с други български и международни партньори. При необходимост е възможно сътрудничество с тях, с цел задоволяване на индивидуалните изисквания на клиента.

Нашия екип

Ние сме млад и изключително ентусиазиран, професионален колектив. Държим на коректността и доброто обслужване към своите клиенти.

Свържете се с нас, за да Ви направим оферта в съответствие с Вашите изисквания - категория на хотела, местоположение, бюджет. Ще получите нашите предложения в срок.